De nieuwe clubkampioenen

Op 9 oktober hielden we ons clubkampioenschap. Met een deelname van 31 honden werd het een sportieve en vooral gezellige dag. De honden liepen 2 keer op tijd en de bij elkaar opgetelde tijden lieten zien hoe de volgorde was en welke honden uiteindelijk clubkampioen werden. Na de 1e omloop hielden we een lunchpauze met soep en salades voor de aanwezigen. Onze cateringploeg heeft het weer iedereen uitstekend naar de zin gemaakt.

Bij de afghanen werd Min el Mariq Fatma Zohra van Henk Manni voor de 7e keer clubkampioen. Faisca staat al jaren op eenzame hoogte in onze club, maar zal op grond van leeftijd niet meer in aanmerking kunnen komen voor nog zo’n titel.
Bij de whippet teven werd Brick Top van Timothy Fidom clubkampioen. Dat was de eerste keer. Bij de reuen prolongeerde Goodness van de Groene Golf van Frans Roberts voor de 3e keer de clubtitel. Alle winnaars van harte gefeliciteerd.

Er waren 4 honden die op grond van leeftijd of anderszins hun rencarrière dit jaar beëindigen. Dit waren de whippets Dyma van de Waterram, Ride Sally Ride, Brandy van de Spaarne Meute en de afghaan Min el Mariq Fatma Zohra. Zij werden gehuldigd voor hun jarenlange bijdrage aan de windhondenrensport.

Met het, na loting van de volgorde, uitzoeken van een cadeautje, dat iedereen per ingeschreven hond had meegebracht, kwam er een einde aan een gezellige clubdag.