We gaan weer beginnen…

Zaterdag, 11 maart houden we een coursingtraining op ons middenveld. We willen hiermee om 10.30 uur beginnen. Allen die hieraan willen deelnemen verzoeken wij op tijd aanwezig te zijn.
Als alles vlot verloopt, willen we proberen de honden 2 keer te laten lopen.
We hopen, dat de omstandigheden deze training toelaten. Meestal is het middenveld erg nat en als het blijft regenen, zoals het de laatste tijd het geval was, zal het ernorm drassig zijn.
We zullen zien.

Baan opbouwen en andere werkzaamheden
Op dezelfde dag gaan we na de coursingtraining de baan opbouwen. Dit houdt in, dat de binnenafrastering weer aangebracht moet worden. De paaltjes moeten weer geplaatst worden en de binnenafrasteringsdraad aangebracht. We raden iedereen, die hierbij wilt helpen, aan om werkhandschoenen aan te trekken, want de draad bevat glasvezels die de handen kunnen irriteren.
Maar er is nog meer te doen …….
De zandbak moet onkruidvrij gemaakt worden, dus omspitten, wieden en harken.
De kantine en het patathok zullen blij zijn met een schoonmaakbeurt. Ramen lappen, materialen soppen, vloeren reinigen, toiletten verfrissen, enz. enz……

Kortom er staat veel werk te wachten. We gaan er daarom vanuit, dat veel leden aanwezig zullen zijn en de handen uit de mouwen zullen steken, zodat al het werk niet alleen neerkomt op het groepje enthousiaste leden dat het hele jaar door al actief is de vereniging draaiende te houden.

Trainingen
De trainingen zullen dit jaar om 12.00 uur beginnen. De kantine zal vanaf 11.00 uur open zijn. Honden kunnen tot 11.30 uur opgegeven worden, waarna de indeling gemaakt gaat worden.
Een aantal malen per jaar hebben we een gecombineerde baan/coursing training.
Deze training zal steeds om 10.30 uur beginnen.

Renlicenties
We hebben de renlicenties 2017, die we voor dit seizoen aangevraagd hebben, nog niet van de CvW ontvangen. We zullen hier achteraan gaan, zodat we ze bij de eerste trainingen op de baan kunnen afgeven. In principe kunt u uw renlicentie in ontvangst nemen als de contributie betaald is. Heeft u dat nog niet gedaan, verzoeken wij u dit in orde te maken, gelijktijdig met de betaling van de licentie 2017 (5 euro). Bankrekening NL25 INGB 0670614696 t.n.v. Midland, Lelystad.

Activiteitenoverzicht maart en april
11 maart za coursingtraining, baanopbouwen en andere werkzaamheden
18 maart za baantraining
19 maart zo renactiviteit van de mini bullen club
25 maart za baantraining
1 april za baantraining
2 april zo Challenge Run, renactiviteit van de Amercan Staf.Club
8 april za baantraining
15 april za baantraining
22 april za baantraining
27 april do Koningsdag. Werkdag NVOW. Baan/coursingactiviteit
29 april za baantraining