WRV Midland Nieuwsflits 5 2018

Beste mensen,

We starten met het renseizoen!

Winteractiviteit

Op 18 februari hebben we onze zonnige clubdag met veel plezier met elkaar doorgebracht. Misschien heeft u ons verslag op Facebook, met bijgevoegde foto’s,hierover al gezien. Om 12:30 uur vertrokken we met een hele groep mensen en honden onder leiding van Marijke Hoedemaker voor een flinke wandeling van een uur. Bij terugkomst stond een lekkere warme lunch klaar. Snert, pompoensoep, Turks brood om lekker in de soep te dopen en worstenbroodjes stonden klaar om ons op te warmen. Na de lunch hebben we in groepjes ons gebogen over een pittige quiz, verzorgd door Marloes Resink. Het was een erg gezellige dag! Voorafgaande aan de clubdag heeft een klein groepje mensen de heg rond de renbaan ontdaan van Vlier en Wilde Clematis en zijn de nodige takken al van de baan verwijderd. Het voltallige team draaiers van de club heeft deze dag ook vergaderd, zodat we het nieuwe renseizoen optimaal kunnen starten!

Coursingtraining zaterdag 10 maart

We starten om 10:00 uur, inschrijven voor 9:30 uur. Zorg dat u op tijd aanwezig bent. Als deze dag niet kan doorgaan i.v.m. het weer laat ik u dat weten.

Baan opbouwen 13:00 uur

Het zou fijn zijn als zoveel mogelijk leden komen helpen met alle werkzaamheden.

Er moet deze dag van alles worden gedaan om de baan, kantine, ed. klaar te maken voor het nieuwe seizoen.

Graag even uw aandacht voor het volgende: de coursingwedstrijd die gepland stond voor zaterdag 11 augustus is verplaatst naar zondag 12 augustus.