Trainen op zaterdag

Aanstaande zaterdag gaan we weer beginnen met de baantrainingen. De trainingen zijn alleen toegankelijk voor leden en ondersteunende leden.

Je kunt alleen meedoen als het lidmaatschap is betaald en iedereen moet zich van tevoren opgeven voor de training.

Inschrijven voor de baantraining kan voortaan alleen via de website:

Online inschrijven baantraining

We gaan, net als vorig jaar, weer werken met twee trainingsblokken.

Trainingsblok A start in de ochtend om 10.00 uur. Twee opeenvolgende omlopen, met een korte pauze tussen de omlopen.

Trainingsblok B start in de middag om 13.00 uur. Twee opeenvolgende omlopen, met een korte pauze tussen de omlopen.

We verzoeken je aan het einde van het trainingsblok te vertrekken of eerder als je deelname is afgerond. We willen namelijk zo weinig mogelijk mensen tijdens de training op en rond de baan hebben.

Indien je voorkeur hebt voor trainingsblok A of B, geef dit dan aan bij de opmerkingen in het inschrijfformulier. We doen ons best om hier rekening mee te houden.

Mocht de animo voor onze trainingen te groot zijn, dan zijn we genoodzaakt om het aantal inschrijvingen te beperken.

Aanstaande zaterdag is het nog niet mogelijk om de 475 meter te lopen.

De inschrijving sluit woensdagavond. Dit is een dag eerder in vergelijking met vorig jaar, omdat we even handigheid moeten krijgen in het verwerken van de inschrijvingen die langs deze nieuwe weg binnenkomen. Tevens willen we iedereen tijdig kunnen informeren over het zaterdagprogramma en eventuele reservelijst. Op vrijdag ontvangen jullie een e-mail met daarin de indeling voor de training.

We vragen iedereen om zoveel mogelijk bij de eigen auto te blijven, onderling afstand te houden en de routes van en naar de starthokken weer te hanteren als vorig jaar. Richting het 350m starthok via het bospad langs de behendigheidsclub en richting het 475m starthok via het parkeerterrein. Na de rit vanuit de zandbak terug naar de auto via het tegelpad en langs de kantine.

Consumpties zijn te bestellen bij het friethok. De kantine is gesloten voor consumpties. Graag een mondkapje dragen bij het bestellen en afhalen.

Laten we er samen voor zorgen dat de trainingen op een veilige manier kunnen verlopen, zodat we allemaal weer fijn aan de slag kunnen met onze honden.