Wijziging training vanaf juni 2021

Niet iedereen heeft Facebook, dus hierbij het nieuws omtrent het trainen van niet-leden:
‘Vanwege de verdere versoepelingen laten we vanaf aanstaande zaterdag ook niet-leden toe tot onze trainingen.
Inschrijven voor de training moet via het inschrijfformulier op de website van WRV Midland. Niet-leden betalen €5 per hond per trainingsdag. Na inschrijving volgt een betaalverzoek voor het totaalbedrag. Het bedrag moet zijn overgemaakt voorafgaande aan de training. Mochten er teveel inschrijvingen zijn voor de training, dan krijgen de eigen leden voorrang op de training. Op de website kunt u ook onze activiteitenkalender vinden. Aanstaande zaterdag organiseren we een baantraining.’

Fotografen
Ook voor wat betreft het fotograferen versoepelen we de regels.
Niet-leden: niet-leden die willen komen fotograferen op de baan zijn vanaf aanstaande zaterdag ook welkom. Wel moeten zij zich per email van tevoren aanmelden bij het secretariaat. Zo houden we overzicht.
Leden: leden hoeven zich niet aan te melden. We gaan er vanuit dat jullie onderling overleggen over de verdeling van fotografen over de verschillende plekken op de baan.

– Als honden op de baan gaan lopen die onzeker zijn over de aanwezigheid van fotografen in de zandbak, dan zal worden gevraagd om even uit de zandbak te gaan. We gaan er vanuit dat iedereen daaraan meewerkt. Honden (jonge honden of onzekere honden) moeten zelfvertrouwen krijgen en daar moeten we op deze manier samen bij helpen.
– Als Nuelle Flipse met een cursist komt op de training, dan heeft zij het alleenrecht om in de zandbak te fotograferen. Zij betaalt de vereniging daarvoor een vergoeding.

We vragen iedereen om de onderlinge 1,5 meter afstand in het oog te blijven houden.
Fijne training aanstaande zaterdag!