Trainingen en Wedstrijden

OVER DE VERENIGINGHET BESTUUR  – OVER DE BAANBAANRECORDSTRAININGENWEDSTRIJDEN

Aanmelden wedstrijden:
U kunt uw honden voor onze wedstrijden aanmelden via het beschikbare online inschrijvingsformulier. Wanneer online aanmelden niet lukt kunt u aanmelden bij het wedstrijdsecretariaat:
Sonja Koning & Astrid Knaap
Tel.: +31 (0)6-10896776           E-mail: inschrijvingen@wrvmidlandlelystad.nl

Voor renwedstrijden sluit de inschrijving uiterlijk de woensdag voor de wedstrijd om 20.00 uur.
Voor coursingwedstrijden sluit de inschrijving een week voor de wedstrijd om 20:00 uur.

Bekijk hier onze agenda.

Om voor het CACNL in aanmerking te komen dien je tegelijk met de inschrijving een bewijs van een behaalde U-kwalificatie op een kampioenschapstentoonstelling op de minimale leeftijd van 15 maanden bij het wedstrijdsecretariaat in te leveren. Dit bewijs moet voor sluitingsdatum inschrijving bij het wedstrijdsecretariaat binnen zijn.

Voor mededinging naar een CACIL dient een bewijs van minimaal een ZG beoordeling behaald in een volwassen klasse op een CACIB-tentoonstelling bij de inschrijving worden meegestuurd.

 

Aanmelden trainingen:

Aanmelden baantraining

Aanmelden coursingtraining

Je kunt je aanmelden van maandag tot en met woensdag 23:59 uur voorafgaand aan de training. Zonder vooraf inschrijven komen trainen kan ook, maar zorg dan dat je uiterlijk om 09:30 uur aanwezig bent om je hond nog bij te kunnen schrijven. Je sluit dan achteraan in de rij. Vooraf inschrijven is voor de indeler een stuk makkelijker.

Let op: als de training vol is dan is het niet meer mogelijk om ter plekke in te schrijven. Dit wordt via Facebook bekend gemaakt.

Een overzicht van de wedstrijden bij WRV Midland in 2024: