Zondag 9 oktober: Clubkampioenschap

Op zondag, 9 oktober houden we onze jaarlijkse clubren, waaraan alle honden van onze leden kunnen deelnemen. Op deze clubren zal worden uitgemaakt welke Midland honden zich clubkampioen 2016 mogen noemen. Dat geldt voor de honden die in het bezit zijn van een Midland startlicentie.

Maar ook de honden, die (nog) niet in bezit zijn van een renlicentie en honden van onze ondersteunende/trainingsleden kunnen aan de clubren deelnemen.

Kortom, de clubren staat open voor alle honden van onze leden. Onze clubren zal om 11.00 uur beginnen. Graag uiterlijk 10.30 uur aanwezig zijn.

Hoe het werkt het ?
Bij de whippets zullen er ritten gemaakt worden van honden die wat betreft de snelheid niet te veel uiteen lopen. Reuen en teven apart. Zo nodig zullen er ook soloritten gelopen worden.
De whippets lopen in principe twee keer en van elke rit worden de tijden opgenomen. De tijden worden bij elkaar opgeteld en op grond van deze resultaten wordt er een ranglijst opgesteld. De reu en de teef die het hoogst op de ranglijst komen, worden clubkampioen en winnen het kampioenschapsdek.
Ook whippets die (nog) geen startlicentie hebben, worden in de ranglijst opgenomen.
Het kampioenschapsdek kan alleen gewonnen worden door een whippet in bezit van een Midland startlicentie.

Bij de Afghanen zal in onderling overleg worden afgesproken op welke wijze er gelopen zal worden.
Zo nodig geldt dit ook voor de ander rassen.
De titel van clubkampioen en het daarbij behorende eredek wordt alleen vergeven als er bij het betreffende ras met meerdere honden gelopen wordt. De clubkampioen moet dus meerdere rasgenoten verslagen hebben.

Afscheid
Elk jaar besteden wij op onze clubren aandacht aan honden die hun rencarrière moeten beëindigen, omdat zij op grond van de leeftijd het volgend jaar niet meer in aanmerking kunnen komen voor een startlicentie. Indien u een hond hebt, waarbij dit het geval is, vragen wij dit op te geven aan het wedstrijdsecretariaat.

Huldiging
Ook zullen de Midlandhonden, die dit jaar aansprekende prestaties bij de kampioenschappen hebben geleverd, in het zonnetje gezet worden.

Gezelligheid troef
Onze clubren staat enerzijds in het teken van sportieve strijd tussen de honden, maar anderzijds ook in het teken van een gezellig clubgebeuren.
Wij vragen daarom geen inschrijfgeld voor de deelnemende honden. Wel vragen wij alle eigenaren om per hond een leuke attentie (max. € 7,50) mee te nemen. De attenties worden op een tafel uitgestald en na afloop mag iedereen (na loting van de volgorde) per ingeschreven hond een attentie van de tafel uitzoeken, Daardoor gaat iedereen met een aardig presentje naar huis.
Daarnaast zorgt het bestuur na de eerste omloop voor een lekker hapje, slaatje, soepje, enz. zodat we met z’n allen een gezellige lunchpauze hebben.

Alle reden dus om uw hond(en) op te geven voor onze clubren.
Het maakt niet uit: met of zonder stamboom, met licentie of zonder licentie, snel of langzaam, groot of klein, dik of dun, prikoren of hangende oren, elke hond is welkom.

Aanmelden
Uw kunt uw hond telefonisch of per e-mail aanmelden bij Claudia Koppenaal-Manni, Centraalspoor 26, 6846 GH Arnhem.
Telefoon 026 8443847.
E-mail: wrvmidland@upcmail.nl .
Online aanmelden via onze website is ook mogelijk.
Aanmelden uiterlijk woensdag, 5 oktober, 20.00 uur.
We hopen dat veel leden zich zullen opgeven, zodat we met elkaar een gezellige en sportieve rendag zullen hebben.

Inschrijfformulier:

  Naam*:
  Adres*:
  Postcode en plaats*:

  Land*:

  Telefoonnummer*:

  E-mailadres*:

  Naam van de hond*

  Geboortedatum:

  Geslacht*:
  ReuTeef
  Stamboomnummer:

  Chipnummer:

  Ras*:

  RC-nummer*:

  Klasse / Gewicht :

  Afstand*:
  350m475mCoursing
  Dingt mee naar het CACIL:
  JaNee
  Dingt mee naar het CACNL:
  JaNee

  Naam van de hond (2)

  Geboortedatum:

  Geslacht:
  ReuTeef
  Stamboomnummer:

  Chipnummer:

  Ras:

  RC-nummer:

  Klasse / Gewicht:

  Afstand:
  350m475mCoursing
  Dingt mee naar het CACIL:
  JaNee
  Dingt mee naar het CACNL:
  JaNee

  Wedstrijd*:

  Lid van (vereniging)*:

  Kamperen

  Zo ja, wat is de aankomst- en vertrekdatum:

  Opmerkingen: